Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

Заступник обласного прокурора будується поблизу Тернополя

Заступник прокурора Тернопільської області Ігор Мукан працює над будівництвом житлового будинку у Білій Тернопільського району. І це наразі вся інформація про хоч якесь помешкання, де би міг оселитися прокурор із своєю сім’єю – дружиною та трьома синами.

Так, згідно із декларацією про доходи за 2016 рік, він не володіє жодним майном, не має навіть автівки, а от його дружина, яка, до речі, ніде не працює, – власниця земельної ділянки площею 1190 кв. м та житлового будинку, будівництво якого ще триває, у селі Біла, що поблизу Тернополя.

Крім того, у неї є два автомобілі «Шкода Октавія Тур», вартість якого 111 тис. 487 грн., та «Volkswagen Jetta», який коштує 90 тис. грн.

Судячи із задекларованих доходів, то заступник прокурора, працюючи ще у прокуратурі Волинської області заробив 198 тис. 685 грн. У прокуратурі Тернопільської області його зарплата склала 131 тис. 492 грн. Що стосується дружини Ігоря Мукана, то вона отримала за рік лише 36 тис. 980 грн. страхових виплат. Разом дохід сім’ї Мукан склав 367 тис. 157 грн.

Нагадаємо, Ігор Мукан в органах прокуратури працює з 2003 року. З серпня 2016 року – заступник прокурора Тернопільської області.

«Житловий фонд має стати головним об’єктом реформування», – Олексій Кучеренко

Хлібороби Тернопілля зберуться, щоб обговорити доцільність продажу землі в сьогоднішніх умовах