Жертви “рейдерів” пікетували обласну раду

Сьогодні, 3 березня, на сесії Тернопільської обласної ради працівники на чолі з екс-директором Золотопотіцького підприємства влаштували пікет.

Учасників акції було близько 20. Спершу з плакатом «Вимагаємо об’єктивного розслідування рейдерського захоплення ПП «Золотопотіцьке» вони розташувалися у фойє обласної держадміністрації, а згодом перейшли до сесійної зали. На сесії також був присутній керівник ГУНП у Тернопільській області Олександр Богомол.

Нагадаємо, нещодавно суперечки щодо даного підприємства у Бучацькому району розгорілися між його власником та ймовірними покупцями. Причина конфлікту – підроблені документи та спроба незаконно провести інвентаризацію підприємства.

Як вдалося з’ясувати тоді правоохоронцям, які виїжджали на місце події, мешканець Бучацького району планував продати власне сільськогосподарське товариство, на що відгукнулися покупці з Києва. Утім, грошей не заплатили, а угоду купівлі-продажу – підробили. Коли власник намагався не впустити недобросовісних покупців на підприємство, які хотіли там провести інвентаризацію, зчинився конфлікт. Довелося викликати поліцію, яка запобігла силовому протистоянню.

Галина Тиха

Тиха Галина

This website uses cookies.