Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

Водії обурюються через незавершений ремонт однієї з вулиць Тернополя (ФОТО)

У Тернополі ремонт вулиці Медова, що біля Старої піцерії, розпочали ще торік восени, однак дотепер його не завершили.

Фото Сергія Бачинського

Ремонт дорожнього покриття та тротуарів мали завершити до початку жовтня, утім тоді роботи ускладнювали погодні умови й те, що до планового ремонту вулиці додали ще й ремонт каналізації, а це був чималий обсяг робіт. Ремонтникам доводилося чистити каналізацію й прокладати нові труби. Зі зробленого – комунікації та прокладений перший шар асфальту – чорновий, чи точніше, підкладка під нього, яка є рельєфною, шумною і твердою.

Щоправда водії не дуже задоволенні тим, як взялися за ремонт даної вулиці, адже через велику кількість каналізаційних люків їм складно тудою рухатися. Зокрема, нещодавно в інтернеті викликало шквал обурення фото, зроблене тернополянином Сергієм Бачинським.

«250 метрів нової європейськоі дороги, на якій 27 каналізаційних люків. 27 люків!», – підписав він зроблене фото, й додав, що буде ще один шар асфальту.

Роз’яснити, чому на «вулиці жахів», як її уже встигли «охрестити» тернополяни, склалася така ситуація спробував користувач Андрій Литвинів.

За його словами, під люками захована не лише каналізація, а й комунікації, і більшість цих люків дають доступ саме до комінікаційних вузлів. Звичайно, це не верх архітектури, але й не каналізації.

«Півроку тому на даній вулиці був чорновий ремонт дороги, після якого люки були на рівні з дорогою, щоб не створювати незручностей у зимовий період, бо дороги й так не видно під шаром снігу, – пояснює Андрій. – Зараз по чорновому шарі асфальту будуть класти чистовий, тому, власне, й підняли люки, щоб були на рівні з чистовим шаром асфальту. Те що ще якихось 10 днів доведеться люки об’їжджати, гадаю, не смертельно».

Утім, люди скаржаться не тому, що доводиться терпіти незручності, а через те, що люки підняли більше тижня тому, а робіт з укладання асфальту не проводять.

Сьогодні ховають тернополянина, якого на смерть збила машина біля 11 школи

Тернопільська освітянка Ганна Зварич про те, як вплине відміна репетиторства на знання учнів