Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

У заробітчанки із Тернопільщини вкрали півмільйона гривень

12 тисяч євро, що еквівалентно майже півмільйону гривень, викрали зловмисники у жительки Тернопільщини.

Затримали банду, яка викрала в пенсіонерки з Тернопільщини майже півмільйона гривень Правоохоронцям вдалося затримати банду, яка складалася із трьох осіб, і вчинила розбійний напад щодо пенсіонерки із Хооосткова Гусятинського району.

22 лютого злочинці проникли до її помешкання через вікно у гаражі. Зв’язавши жінку і погрожуючи їй розправою, викрали у неї значну суму коштів – 12 тисяч євро, що еквівалентно майже півмільйону гривень.

– Потерпіла мешкала сама, раніше їздила на заробітки, а тому мала деякі заощадження, – розповідає начальник кримінальної поліції ГУНП у Тернопільській області Степан Яцух. – Після нападу на жінку, на щастя, їй вдалося утекти й викликати правоохоронців. Поліцейським знадобилося три доби, щоб за гарячими слідами затримати бандитів. За допомогою камер відеоспостереження, зафіксування слідів злочину, злочинців затримали у Львові.

З’ясувалося, що це міжрегіональні злодії – із Львівської області, Черкаської області, який був раніше судимий за бандитизм, та з Тернопільської області, який був також раніше судимий і, який, власне, дав наводку щодо особи, проти якої було скоєно злочин. Злочинців знаходяться під вартою. Триває слідство.

Галина ТИХА

Під час розмови по телефону тернополянка втратила 4 тис. грн

Як на Тернопільщині стають мільйонерами?