Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

У тернополян з’явиться нова можливість для еміграції у США

Всі ми пам’ятаємо, як нещодавно американський сенат ініціював зменшення кількості грн-кард. Проте, це не привід опускати руки, адже вчора на коференції представників косервативних політичних сил, присвяченій імміграційній реформі, була озвучена ідея запустити ще й програму ред-кард.

Ред-кард – це можливість емігрувати до країни не на постійній, а на тимчасовій основі.

Депутат Львівської обласної ради Тетяна Бей прокоментувала цю ініціативу на сторінці у мережі Facebook:

“Червона карта в разі запровадження, відрізнятиметься від своєї “старшої сестри” – зеленої карти (“грінкард”) тим, що вона створена не для постійних мігрантів, а для тимчасових. Власники червоної карти будуть мати змогу на легальній основі тимчасово працювати у США. Таким чином нова адміністрація планує вирішити проблему із нелегальними мігрантами із Мексики, а також спростити процедуру в’їзду до країни тимчасової низькокваліфікованої робочої сили, для сезонної роботи на фермах, заводах, тощо”

Отримати червону карту буде простіше та швидше, ніж робочу візу. Її перевага полягає ще й у тому, що власникам ред-кард не потрібно буде шукати роботу після приїзду, їх чекатиме вже готова робота.

Проект повинен стартувати вже цього літа, отримати ред-кард можна безпосередньо у країнах з потенційними заробітчанами (таких як Україна), проте потенційних працівникім ретельно перевірятимуть на наявність судимостей та поліцейських приводів.

Джерело: globus-visa.com

 

Завтра у Тернопільській обласній раді буде “велика” політика

У Тернополі в приміщенні “Нової пошти” шукали бомбу