У Тернопіль повертається великий футбол (ФОТО)

19 березня єдиний професійний футбольний клуб області «Тернопіль» стартує у другій частині сезону-2016/17. Цього дня наші земляки зустірчають з ФК «Суми». Початок зустрічі о 16.00.

Зважаючи на непросте завдання збереження місця в першій лізі керівництво клубу зробило все можливе і неможливе, щоб команда укомплектувалася кваліфікованими гравцями та провела якісні навчально-тренувальні збори. Для цього тренерському штабу було дано повний карт-бланш у формуванні кадрового потенціалу та виділено чимало коштів для проведення зборів.

Тренерам вдалося запросити практично всіх кращих із числа вихованців тернопільського футболу (Пришнівський, Кухарський, Захарків, Білик, Стриєшин), а також кількох немісцевих, які зарекомендували себе з кращого боку на тренувальних зборах.

Вперше за всі роки існування ФК «Тернопіль» команді організували одразу три повноцінні тренувальні збори. До нового року гравці провели втягуючий збір у Тернополі, в січні протягом майже двох тижнів перебували в Києві, де взяли участь у Меморіалі Макарова. І, насамкінець, у березні провели 12-денний виїзний збір на Закарпатті. Плюс варто згадати і лютневу участь команди з кубку Юста.

Як відзначив виконувач обов’язків головного тренера ФК «Тернопіль» Василь Матвійків, останній тренувальний відрізок гравці провели з величезним позитивом, подібної роботи в їх практиці ще не було. Власне на Закарпатті футболісти грали у той футбол, який мають показувати в офіційних матчах, зауважив Василь Олександрович.

Тим часом до першого поєдинку з ФК «Суми» наставники муніципалів підходить із певними клопотами, одразу в ФК «Тернопіль» троє дискваліфікованих гравців. Якщо захисник Андріан Бабич та півзахисник Тарас Червонецький через перебір карток пропускатимуть по одному матчу, то один з лідерів команди Віталій Богданов – одразу три. Сподіваємось, тренерам вдасться знайти рівноцінну заміну цим гравцям, заначають у прес-службі ФК “Тернопіль”.

Тренери та футболісти запрошують тернопільського вболівальника на стадіон. Тільки разом вдасться досягти позитивного результату.

-

This website uses cookies.