Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

“Правий сектор” вимагає покарати замовників вбивства громадського активіста

Погодивши дату наступного засідання — 16 березня, судді звернулися до учасників процесу бути відповідальними і сприяти розгляду справи.

1 березня мало відбутися судове засідання по справі щодо вбивства кременецького активіста Віталія Ващенка, однак не відбулося через те, що не з’явився адвокат одного із підсудних. Причина відсутності захисника — проблеми зі здоров’ям.

Суд не був повідомлений про це заздалегідь, а тому на слухання були доправлені четверо підсудних, прибула потерпіла сторона. Приїхали на засідання й активісти «Народної ради Кременеччини», «Правого сектора», представники ОБСЄ та небайдужі кременчани. Перед початком засідання кременецькі активісти розклеїли у залі листівки із закликом до притягнення до відповідальності замовників вбивства Віталія Ващенка.

Погодивши дату наступного засідання — 16 березня, судді звернулися до учасників процесу бути відповідальними і сприяти розгляду справи. Після засідання біля приміщення суду активісти висловили своє обурення щодо саботажу з боку підсудних та їх захисників.

Джерело: НОВА Тернопільська газета

Житель Тернопільщини упав з даху будинку

У Тернополі затримали п’яного водія, який здійснював небезпечні маневри