Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

Поліція перевірить якість доріг на Тернопільщині

Після закінчення зимового періоду на проїзній частині доріг загального користування та вулицях населених пунктів утворилася значна ямковість, а на деяких ділянках проїзна частина повністю зруйнована.

Такий стан вулично-дорожньої мережі призводить до значних збитків транспортної галузі області, окрім того, оминаючи зруйновані ділянки доріг, водії вимушені виїжджати на смугу зустрічного руху, утворюючи при цьому аварійні ситуації, повідомляють у секторі комунікацій Тернопільського обласного управління Національної поліції.

Аби запобігти ДТП працівники поліції спільно із представниками дорожніх і комунальних організацій проводитимуть обстеження автодоріг. Визначатимуться ділянки вулиць і доріг, на яких ямковість загрожує безпеці дорожнього руху.

За результатами обстеження посадовим особам дорожніх і комунальних організацій видаватимуться приписи для ліквідації ямковості в терміни, які передбачені вимогами державних стандартів. За невиконання чи несвоєчасного невиконання припису, винних осіб притягатимуть до адміністративної відповідальності у вигляді накладення штрафу.

З метою запобігання подальшому руйнуванню дорожнього покриття працівниками поліції спільно з представниками дорожніх і комунальних організацій переглядатимуться маршрути руху транзитного вантажного транспорту та, при необхідності, будуть вносити до них відповідні корективи.

Обстеження розпочалося 6 березня і триватиме до 20 березня включно.

Про результати проведення даного обстеження відділ забезпечення безпеки дорожнього руху Головного управління Національної поліції в Тернопільській області повідомить громадськість додатково.

Учасник АТО із Тернополя отримав вагому посаду у Закарпатській області

У тернопільських обмінниках дещо здешевшав долар (ФОТО)