Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

Найвродливіша дівчина Тернополя відверто розповіла про свої параметри (ФОТО)

Переможниця конкурсу краси Олена Смакоус поділилася своїми секретами. За словами дівчини, аби підтримувати гарну фізичну форму, вона активно займається спортом та стежить за харчуванням.

Олена давно мріяла про перемогу

— Я вже не вперше беру участь у конкурсах краси. У 2015 році отримала титул СтудМіс Тернополя. Проте, за титул Міс Тернопіль змагалась вперше. На перемогу не сподівалася зовсім. Звичайно, хотіла перемогти чи хоча б потрапити в трійку кращих, але аж ніяк не думала, що стану переможницею. Вважаю, що перемогти допоміг досвід участі у інших конкурсах, – розповіла ДОБІ Олена.

Параметри дівчини майже доведені до ідеальних – 90-63-93. Проте, тернополянка зазначає, що й надалі планує вдосконалювати себе.

— Планую параметри зробити ідеальними, так як це потрібно мені, не лише для конкурсу краси. Досягти результату допомагає тренажерний зал, який я відвідую тричі на тиждень та правильне харчування. На дієтах ніколи не сиділа, – каже титулована красуня.

Цікаво, що раніше Олена брала участь у кастингу на шоу “Супермодель по-українськи”, проте там красу дівчини не оцінили. Зараз же тернополянка готується до столичного конкурсу краси “Міс Україна”.

– У 2014 році я брала участь у першому кастингу на шоу “Супермодель по-українськи”, але не досягла успіху. Вважаю, що на той час я була занадто юна для цього і близько не знала, що таке модельний бізнес. Зараз починаю готуватись до конкурсу “Міс Україна”, який має відбутись у вересні. Прикладу максимум зусиль, щоб мої шанси були рівні перемозі, а там вже як Бог дасть, – підсумувала Олена Смакоус.

У Тернополі мама 15-річної дівчинки благає про допомогу (ФОТО)

Культуру на Тернопільщині стали фінансувати більше