Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

На Тернопільщині лісовий аукціон завершився скандалом

Нарада робочої групи деревообробної та суміжних галузей Тернопільщини відбулася цими днями в обласній державній адміністрації.

Під час наради начальник Тернопільського обласного управління лісового та мисливського господарства Олега Яремка поінформував про хід аукціонних торгів, що не відбулися через кількох підбурювачів – виробників дубового шпону, які зірвали аукціон без будь-яких причин.

Адже на завіряння представника місцевого підприємства «Ліском Шпон» по аукціонних торгах на товарних біржах інший областей, що нібито там ціни було значно нижчі на дубову лісосировину, аніж на тернопільські, Олег Павлович озвучив ціни, оперувавши даними по Черкаській, Львівській і Хмельницькій областях по дубовому пиловнику всіх градацій і сортів.

Як виявилося, ціни на пиловник дуба та фансировина дубова на Тернопільщині найнижча і різнилася як мінімум на 2-3 тисячі за кубометр, а то й наполовину від вартості на нього в інших регіонах.

Крім того, начальник облуправління зазначив, що аукціонні торги проходять не лише по дубу, а й по іншій деревині, тож представники підприємств, які переробляють дубову лісосировину, вчинили протиправні дії, порушивши регламент аукціону, повідомляють у прес-службі обласного управління лісового та мисливського господарства.

Тернополяни під час посту налягають на рибу

На Тернопільщині хочуть створити п’ятий госпітальний округ (ДОКУМЕНТ)