Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

24-річний тернополянин став моделлю та бере участь у відвертих фотосесіях (ВІДЕО)

Тернополянин став живим прикладом того, як можна змінити своє життя та самого себе, відмовившись від шкідливих звичок. Завдяки спорту та повноцінному харчуванню він досяг немалих успіхів.

Тарас став одним із кращих у модельному бізнесі

Журналісти «ДОБИ» опублікували досить цікаве інтерв’ю з неординарним чоловіком.

24-річний тернополянин Тарас Ковальчук потрапив у топ-30 учасників онлайн кастингу на шоу “Топ-модель по-українськи”. Хлопець каже, що проект для нього – це реальна можливість здобути професійні уміння та безцінний досвід, який знадобиться у майбутньому і просить підтримати його в голосуванні.

— Я був на живому кастингу у Львові, він проходив 3-5 лютого. Пройшов основний відбір, моє інтерв’ю відзняли та зробили невелику фотосесію. Я така людина, що буду добиватись бажаного усіма можливими способами, тому побачивши, що проводиться он-лайн кастинг, я вирішив подати анкету і туди. Якщо не пройду, гадаю, нічого не зміниться, продовжу розвивати своє тіло дух та розум і йтиму до своєї мрії, – розповів ДОБІ Тарас. – Моделінг – це мистецтво, яким варто захоплюватись. Хорошими моделями захплюються та беруть з них приклад. Я маю усе, що для цього потрібно і навіть більше, тому і вирішив спробувати свої сили.

Тернополянин зазначає, що на даний час задокументованих досягнень у спорті він немає. Проте, усі спортивні досягення хлопця можна побачити поглянувши на те, яким він був і яким став.

— Вперше я переступив поріг спортзалу близько чотирьох років назад, але на початку це було вивчення невідомого. Я вчився правильно виконувати вправи, та розбирався у харчуванні і спортивних добавках. Дуже важливо розбиратись у тому чим ти займаєшся, або знайти людину яка розбирається і зможе тобі все пояснити. Зараз я працюю персональним тренером, я отримую колосальне задоволення, коли люди змінюються в кращу сторону, знаючи що в цьому є частинка моєї заслуги. Стараюсь допомагати людям змінитись не лише зовні, а і всередині. Намагаюсь відгородити їх від шкідливих звичок, пояснюю мінуси, і підкреслюю плюси здорового способу життя, – наголошує хлопець.

Підтримати тернополянина можна на сайті Нового каналу за посиланням. Для цього потрібно поставити “лайк” та розповісти про це друзям.

У Тернополі жінка отруїлася ртуттю

У Тернополі затримали “німця” з документами “француза” (ФОТО)