Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

У Тернопіль повертається великий футбол (ФОТО)

19 березня єдиний професійний футбольний клуб області «Тернопіль» стартує у другій частині сезону-2016/17. Цього дня наші земляки зустірчають з ФК «Суми». Початок зустрічі о 16.00.

Зважаючи на непросте завдання збереження місця в першій лізі керівництво клубу зробило все можливе і неможливе, щоб команда укомплектувалася кваліфікованими гравцями та провела якісні навчально-тренувальні збори. Для цього тренерському штабу було дано повний карт-бланш у формуванні кадрового потенціалу та виділено чимало коштів для проведення зборів.

Тренерам вдалося запросити практично всіх кращих із числа вихованців тернопільського футболу (Пришнівський, Кухарський, Захарків, Білик, Стриєшин), а також кількох немісцевих, які зарекомендували себе з кращого боку на тренувальних зборах.

Вперше за всі роки існування ФК «Тернопіль» команді організували одразу три повноцінні тренувальні збори. До нового року гравці провели втягуючий збір у Тернополі, в січні протягом майже двох тижнів перебували в Києві, де взяли участь у Меморіалі Макарова. І, насамкінець, у березні провели 12-денний виїзний збір на Закарпатті. Плюс варто згадати і лютневу участь команди з кубку Юста.

Як відзначив виконувач обов’язків головного тренера ФК «Тернопіль» Василь Матвійків, останній тренувальний відрізок гравці провели з величезним позитивом, подібної роботи в їх практиці ще не було. Власне на Закарпатті футболісти грали у той футбол, який мають показувати в офіційних матчах, зауважив Василь Олександрович.

Тим часом до першого поєдинку з ФК «Суми» наставники муніципалів підходить із певними клопотами, одразу в ФК «Тернопіль» троє дискваліфікованих гравців. Якщо захисник Андріан Бабич та півзахисник Тарас Червонецький через перебір карток пропускатимуть по одному матчу, то один з лідерів команди Віталій Богданов – одразу три. Сподіваємось, тренерам вдасться знайти рівноцінну заміну цим гравцям, заначають у прес-службі ФК “Тернопіль”.

Тренери та футболісти запрошують тернопільського вболівальника на стадіон. Тільки разом вдасться досягти позитивного результату.

Селянам нагадують що доходи, отримані від обробітку землі, теж оподатковуються

Тернопільська поліція накрила аптеку, в якій регулярно отоварювалися наркомани