Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

У Тернополі напівоголені дівчата позували перед камерами (ФОТО)

Найкрасивішою студенткою Тернопільського національного економічного університету обрали Яну Колеснік. Дівчина надзвичайно рада отриманому титулу.

Крім неї, у конкурсі краси брали участь ще десять красунь

«Міс ТНЕУ» обрали Яну Колеснік. Першою віце-міс стала Олена Войнарович, а другою – Тетяна Богів.

Одинадцять студенток економічного університету змагалися за титул “СтудМіс ТНЕУ-2017” в середу, 22 березня, в актовому залі.
Загалом у дівчат було чотири виходи, зокрема у вечірніх сукнях та конкурс талантів. Замість дефіле у купальниках дівчата дефілювали у білизні.

Першою віце-міс стала учасниця номер 10 Олена Войнарович, а другою – Тетяна Богів під номером 3. Решта дівчат отримали відзнаки у різних номінаціях, а хтось отримав і декілька нагород. Преможницею конкурсу краси та новою СтудМіс ТНЕУ стала учасниця під номером 1 Яна Колеснік. Після оголошення результатів на очах дівчини виступили сльози – для неї перемога стала неочікуваною.

– Я взагалі не мала брати участь у цьому конкурсі краси, – розповідає головна красуня ТНЕУ  Яна Колеснік. – Мій факультет виставив мою кандидатуру за декілька тижнів до початку конкурсу, тому я майже не мала часу підготуватись. Напевне, так склалась доля. До речі, це вже моя друга перемога в конкурсі краси. І я не планую зупинятись на досягнутому, пише “20 хвилин”.

Нарколабораторію біля Тернополя облаштував житель Рівного (ФОТО)

Годинник у центрі Тернополя коштує більше 65 тисяч гривень (ФОТО)