Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

У Тернополі водій “Мерседеса” не пропустив пішохода і отримав “букет” неприємностей (ФОТО)

Водія легкового автомобіля Mercedes-Benz зупинили патрульні за те, що той не пропустив пішохода. Однак, згодом виявилося й ряд інших порушень. 

Автомобіль Mercedes-Benz, який не надав перевагу в русі пішоходу патрульні помітили близько 16-ї години, 18 березня, на вулиці Мазепи.

Інспектори зупинили правопорушника, щоб перевірити документи. Однак громадянин поводився доволі зухвало, лаявся і грубіянив. З’ясувалося, що водійського посвідчення при собі водій не мав. Пред’явив лише реєстраційний документ. При перевірці в інспекторів виникла підозра, що він підроблений, бо у базі даних за таким номером був зареєстрований автомобіль іншої марки. На місце події викликали слідчо-оперативну групу.

Полісмени доправили правопорушника до медичного закладу. Там підтвердилися підозри охоронців порядку про те, що водій напідпитку. На нього склали протокол за ст.130 (Керування у стані сп’яніння) та за ст.185 (Злісна непокора працівникам поліції), а також винесли постанову за ст.126 (Керування без відповідних документів).

Автомобіль евакуювали на арештмайданчик, повідомляють у прес-службі управління патрульної поліції Тернополя.

У Тернополі на вулицях Медовій і Танцорова облаштують новий сквер

У Тернополі невідомі “месники” пошкодили автомобілі, припарковані у недозволених місцях (ФОТО)