Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

Українці вже бронюють відпочинок на літо

Тисячі туристів вже встигли відвідати головні гірськолижні курорти, решта – активно планує весняно-літній відпочинок як всередині країни, так і за кордоном. 

Зараз , головні туроператори України відкривають продажі турів на море і готують для туристів по-справжньому гарячі пропозиції. Що ж очікувати в 2017 році?

Традиційно українців приваблює недорогий відпочинок на морі всередині країни: Одесі, Затоці, Коблево і Бердянську. Проте, загальний ріст цін на товари й послуги, швидко позначився в прайс-листах популярних готелів тут. Експерти прогнозують зростання вартості відпочинку на вітчизняних курортах до 40-50%.

Оскільки битву «ціна-якість» вітчизняні морські курорти програють, багато українців обиратимуть бюджетні тури закордон. Очікується ріст популярності відпочинку в Туреччині, Єгипті  та ОАЭ.

Головні туроператори країни вже зараз активно пропонують знижки до -40% на весняно-літній сезон, а також варіанти розстрочок платежів, компенсацій та додаткових послуг для своїх клієнтів, стверджує, платформа Скидочник, що збирає усі знижкові пропозиції країни на одному сайті (http://skidochnik.com.ua/).

Також цього року будуть популярними європейські напрямки відпочинку, особливо в країнах-сусідах України. За даними вищевказаного ресурсу, кількість запитів на недорогі автобусні тури в Європу з початку року зросла в рази. Пояснюється це більш-менш стабільним валютним курсом та бажанням українців відкривати нові країни. Проте варто пам’ятати про додаткові витрати під час таких поїздок на: харчування, відвідування музеїв та сувеніри.

Загалом, в 2017 році очікується зростання вартості закордонних турів на 10-15%, запевняють експерти. Для цього туристичні агентства роблять безліч лояльних пропозицій, які дозволяють виплачувати тури частинами, повертають різницю у вартості, надають знижки на раннє бронювання чи в останній момент перед вильотом.

У Тернополі жителі викидають сміття прямо з вікон

Із квітня тернополяни зможуть без візи потрапити в чудову країну