Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

Тернополяни розповіли, де купують одяг: на ринку, в “секондах” чи магазинах

Ринок – пріоритетне місце шопінгу для багатьох тернополян. Останнім часом популярності починають набувати стоки і секонди. Речі із-за кордону також не падають у своїй популярності. 

– Я вважаю, що найбільш популярний серед тернополян, звісно, ринок, – каже 22-річна Олена Матвіїшин. – Ну і зараз на кожному кроці секонди, думаю, ніхто їх не минає. За кордоном ніколи не купувала речі і у фірмових, елітних магазинах також. Ринок – це саме те, що мені підходить. На ринку трошки дешевше і там більший вибір, ще й з моїми формами, то треба добре пошукати, пише “20 хвилин”.

Анна Гречанська вважає ж, що в Тернополі неякісні речі, тому віддає перевагу одягу із-за кордону.

– Я купую за кордоном, – розповідає дівчина. – Можу придбати і в інтернеті, і час від часу їжджу на шопінг за кордон.

Дехто із тернополян вважає, що в секонд-хенді іноді можна знайти навіть якісніші речі, ніж у магазинах з “брендовим” одягом.

– Я купую одяг у секонд-хенді, – розповідає тернополянка Олександра Сніданко. – Там можна вибрати собі щось якісне, модне і не надто дороге.

Для когось ринок уже став звичним місцем покупок.

– Я частіше купую на ринку, – каже анонім, робота якого змушує його залишатися інкогніто. – Це вже стало звичкою. Навіть не задумувався ніколи, чому віддаю перевагу саме ринку.

33-річний Ярослав Новосьолов любить зручність у шопінгу.

– Я купую речі у магазинах, бо там комфортно і зручно вибирати, – пояснює чоловік. – За кордон я не їжджу, а секонд-хенд – це не моє.

Тамара Чупанова переконана, що важливу роль у виборі місця покупок відіграє матеріальне становище людини.

– Я купую за кордоном через мережу інтернет, – пояснює жінка. – Це все перевірені сайти. Так набагато зручніше. Кожна людина вибирає собі місце для покупок залежно від свого фінансового становища.

У Тернополі жінка ледь не випала із маршрутки

ФК “Тернопіль” на останніх хвилинах рятується від поразки