Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

Тернополяни матимуть по чотири вихідні у травні та серпні

З урахуванням встановлених законом святкових і неробочих днів тернополяни матимуть по чотири вихідні у травні та в серпні.

Даний проект рішення «Про перенесення робочих днів у 2017 році» винесли сьогодні, 1 березня, на розгляд виконавчого комітету Тернопільської міської ради.

Як повідомив на засіданні виконкому начальник відділу кадрового забезпечення у ТМР Василь Стандрет, згідно із розпорядженням кабміну пропонується перенести робочий день понеділка, 8 травня, на суботу, 13 травня, а п’ятницю, 25 серпня, – на суботу, 12 серпня.

– Кабмін рекомендує перенести робочий день на 19 серпня, але ми пропонуємо – на 12-те у зв’язку з тим, що 19 серпня велике релігійне свято Спаса, – наголосив Василь Володимирович.

Згідно із законом такі перенесення робляться з метою створення сприятливих умов для використання святкових та неробочих днів, а також раціонального використання робочого часу. Так, у травні передбачено чотири вихідні з 6 до 9-го, те ж і в серпні для святкування Дня Незалежності буде чотири вихідні – з 24 до 27 серпня.

Галина ТИХА

У виконкомі Тернопільської міської ради – поповнення

На капітальному ремонті дороги приватна фірма капітально нагріла руки