Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

Колишній начальник тернопільської поліції попався за кермом у нетверезому стані

Екс-начальника тернопільського міськвідділу поліції, а перед тим заступника начальника ДАІ області Олега Турлая затримали патрульні поліцейські сьогодні, 27 березня вночі. 

Чоловіка підозрюють у керуванні автомобілем у стані алкогольного сп’яніння, пише “20 хвилин”.

– Сьогодні вночі 3-тя рота Управління патрульної поліції Тернополя затримала за підозрою в керуванні транспортним засобом в стані алкогольного сп’яніння колишнього очільника тернопільського міськвідділу поліції, а також ДАІ, – повідомив на власній сторінці у «Фейсбук» тернополянин Андрій Деркач. – Суд вирішить всі обставини цієї справи!

За інформацією конфіденційного джерела, наближеного до правоохоронних органів, мова йде саме про Олега Турлая.

Нагадаємо, він був заступником начальника управління ДАІ в області. Перед самою атестацією його призначили керівником тернопільського міськвідділу поліції. Атестацію правоохоронець не пройшов, проте через суд намагався відновитись на посаді.

Суд першої інстанції Олег Турлай, за нашою інформацією, програв і подав апеляцію. За кілька днів в апеляційному суді Львова мало відбутись слухання.   Як нам стало відомо, затримали екс-очільника міськвідділу поліції у Центрі, на вул. Січових стрільців, близько 4 ранку за порушення правил дорожнього руху. Коли у копів виникли підозри, що екс-міліціонер перебуває у стані алкогольного сп’яніння, запропонували йому пройти освідчення. Той відмовлявся і навіть тікав. Врешті офіційно оформили його відмову від проходження освідчення на вміст алкоголю у крові – і за допомогою «Драгера», і в медзакладі. На місце викликали інспекцію з особового складу. «Водій автомобіля «Mercedes-Benz Vito» за кермом у нетверезому стані», – таке повідомлення надійшло на службу 102 близько 1-ї години ночі, 27 березня.

– Патрульні поліцейські виявили даний транспортний засіб на вулиці Січових Стрільців, – повідомили у прес-службі управління патрульної поліції м. Тернополя. – Він порушив вимогу знаку 3.2 «Рух транспортних засобів заборонено». 38-річний водій перебував з явними ознаками алкогольного сп’яніння. Навіть спробував втекти з місця вчинення адмінправопорушення, проте патрульні його наздогнали.

Транспортний засіб евакуювали на арештмайданчик. Патрульні поліцейські склали на водія адмінпротокол за ч. 1 ст.130 (Керування у стані сп’яніння) та винесли постанову за ст.122 КУпАП(Порушення ПДР).

У поліції розповіли деталі вчорашньої аварії, у якій загинув тернополянин

Майже 200 жителів Тернопілля задекларували свої доходи, отримані від продажу квартир та автомобілів