Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

Ще одна область підтримала блокаду торгівлі на крові

Розпечатка з даними поіменного голосування

Депутати Тернопільської обласної ради схвалили проект звернення до Президента України, Верховної Ради, Кабінету Міністрів про підтримку блокади торгівлі з окупантами-терористами та невідкладне прийняття Закону України «Про тимчасово окуповану територію України».

Розпечатка з даними поіменного голосування


«Депутати Тернопільської ради, як представницький орган, вимагають визнати, що Крим і частина Донбасу є тимчасово окупованими територіями України, що контроль над цими територіями здійснюють російські окупанти і колаборанти, розслідувати військові злочини з подальшим зверненням до міжнародних судових інстанцій, відмовитись від думки амністії державних службовців та представників силових структур, які давали клятву Україні і її зрадили, – йдеться у проекті звернення. Також народні обранці просять «припинити залякування та переслідування ветеранів-учасників АТО і добровольців, які проводять блокаду торгівлі з окупантами- террористами».
На включенні цього питання в порядок денний наполягала фракція «Об’єднання «Самопоміч». У ході розгляду цього питання з’явилася інформація про можливе замінування приміщення.
Проект з правками підтримало 33 з 64 депутатів Тернопільської обласної ради. Нагадаємо, що раніше подібні звернення підтримали Тернопільська і Чортківська міська ради, а також Тернопільська районна рада.

У Тернополі чиновники без згоди жителів вирішили знести літак на Східному

У Тернополі поліція наздоганяла п’яних, які їздили на побитому авто (ФОТО)