Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

Три поради як підготувати себе до літа від тернопільської танцівниці

Свята вже позаду, а значить час починати підготовку до літа. На що тільки не підуть представниці прекрасної статі, аби виглядати красиво та сексуально. Як підготувати свою фігуру до літа розповіла тренер з пол-денсу, кандидат у майстри спорту з гандболу Уляна Булатова. 


– З чого варто почати загальну підготовку?

– З усвідомлення того, що треба себе обмежувати в харчах та змушувати роботи певні фізичні вправи. Найголовніше підготувати себе морально, адже дуже багато людей не можуть дійти до мети лише через те, що не контролюють силу волі і витримку.

Найважче у перші кілька днів, коли треба змінити і привикнути до нового раціону, змушувати себе робити якісь вправи, ходити до тренажерного залу тощо. З часом стане легше, але треба перебороти себе спочатку.

– Як необхідно поєднувати харчування та фізичні вправи?

– В першу чергу, необхідно відмовитися від мучного, солодощів, жареного та жирного. Це всі ті страви, які дають швидкі вуглеводи, ті, які при їх накопичуванні будуть відкладатися на ваших боках та стегнах. Варто акцентувати увагу на свіжих фруктах та овочах, продуктах з перевагою білків та злакових.

Стосовно вправ, то це не обов’язково мусить бути щось професійне. Достатньо більше ходити, перебувати на свіжому повітрі. Для швидшого та кращого результату варто поєднувати силові та кардіонагрузки. Перші дозволять сформувати м’язовий скелет за його відсутності та тримати його в постійному тонусі, тоді як другі сприяють зменшенню жирової тканини. До того ж, вони допоможуть тримати всі м’язи у відповідній формі.

– Чи варто довіряти дієтам та розгрузочним дням?

– Розгрузочним дням – так, дієтам – майже ніколи. Розгрузочні дні – це чудовий спосіб очистити організм від шлаків та токсинів. Залежно від ваги та бажаних результатів такі процедури варто проводити не частіше одного разу на тиждень. Нічого не їсти – теж погано, можна пити чай без цукру, кефір, натуральні соки.

Стосовно дієт, то тут більше негативу. Більшість дієт змушують відмовитися від їжі, зменшивши її майже до максимуму. Так ви дійсно скинете зайву вагу, проте це може обернутися голодними непритомностями, проблемами зі шлунком тощо.

– Що ви порадите всім, хто хоче скинути зайві кілограми?

– Вірити в себе і починати з найменшого. Не варто в перший же день займатися годинами. Головне – старатися, вірити і не покладати рук.

Христина СЛОТА

Жертви “рейдерів” пікетували обласну раду

Чиновниця 11 рангу попалася на хабарі у розмірі 7 тисяч гривень