Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

У Тернополі відбудеться суд над сепаратистом з “ЛНР”

У Тернопільському суді розглянуть справу жителя Луганщини, який допомагав бойовикам. Він доставляв їм продукти, боєприпаси та зброю.
До суду Тернопільщини направили обвинувальний акт у кримінальному провадженні за ч. 1 ст. 258-3 КК України (участь у терористичній організації) стосовно мешканця Луганщини; підслідність щодо якого визначена за слідчим відділом СБУ в Тернопільскій області, процесуальне керівництво здійснювалось прокуратурою області.

Розслідуванням встановлено, що житель Попаснянського району Луганської області у 2014 році виїхав у місто Стаханов, де вступив, а надалі очолив взвод матеріального забезпечення «1 мотострілкового батальйону 6 Окремого мотострілецького козачого полку імені Платова», отримавши при цьому військове звання прапорщика та автоматичну вогнепальну зброю для виконання злочинних завдань терористичної організації.Діючи в інтересах терористичної організації «ЛНР» чоловік систематично доставляв бойовим підрозділам терористів на передову лінію зіткнення з українськими військовими продукти харчування, предмети речового забезпечення, зброю та боєприпаси.

Оскільки обвинувачений перебуває на тимчасово непідконтрольній українському уряду території, судитимуть його заочно.

Довідково: За вчинення інкримінованого злочину Кримінальний кодекс України передбачає покарання у виді позбавлення волі строком до 15 років, повідомляє прес-служба прокуратури Тернопільської області.

Пастух розповів про масштаби торгівлі на крові. Повне відео

Тернополяни обурені, що у них з кранів замість води тече “вино” і “сoca сola” (ФОТО)