Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

З Тернополя відправили гуманітарну допомогу для жителів Авдіївки

Понад двадцять тонн гуманітарної допомоги відправили з Тернополя для жителів Авдіївки.

По всій Україні люди масово збирають допомогу для жителів Авдіївки.  Тернопільщина теж долучилася до цієї благодійної місії.

В усіх районних центрах були створені штаби, куди небайдужі громадяни приносили  теплі  речі, ліки , продукти харчування.

На заклик допомогти відгукнулися підприємці, громадські організації, органи місцевого самоврядування, тисячі небайдужих тернополян, повідомляють у відділ комунікацій Тернопільського обласного управління Національної поліції.

У суботу, 4 лютого, з  території управління Державної служби надзвичайних ситуацій було відправлено понад двадцять тонн гуманітарної допомоги. Організатори акції кажуть, все, що мешканці краю  передали потребуючим жителям Авдіївки, не вмістилося в одну фуру, тому готують наступний рейс.

Супровід вантажу здійснюватимуть співробітники роти патрульної поліції особливого призначення «Тернопіль». Перед виїздом заступник начальника ГУНП в Тернопільській області Руслан Балик провів  інструктаж і побажав поліцейським щасливо доправити гуманітарну допомогу до місця призначення та живими й неушкодженими повертатися до рідних.

На святій горі Афон загинув монах, який прислужував у Почаївській лаврі

До Тернополя збирається віп-гість