Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

У Тернополі патрульні за ніч затримали 4 п’яних водіїв

У Тернополі у ніч на 13 лютого патрульні поліцейські затримали чотирьох водіїв, які перебували за кермом у стані алкогольного сп’яніння.

Так, на вул. Купчинського патрульні зупинили 30-річного водія, який перебував за кермом автомобіля BMW 725 з явними ознаками алкогольного сп’яніння. Від проходження огляду на місці та в обласному наркодиспансері він відмовився в присутності двох свідків. На водія складено протокол ч.1 ст. 130 КУпАП – керування транспортними засобами особами в стані алкогольного сп’яніння, та вилучено посвідчення водія.

На вул. С. Бандери патрульні зупинили автомобіль «Audi 80», за кермом якого перебував 37-річний водій в стані алкогольного сп’яніння. За результатами тесту на «Драгері» у нього виявилося 2,13 проміле алкоголю в крові. Щодо нього винесено постанову за ч.6 ст. 121 КУпАП – порушення водієм правил керування транспортним засобом, та складено протокол ч.1 ст. 130 КУпАП – керування транспортними засобами особами в стані алкогольного сп’яніння, та вилучено посвідчення водія.

Затримали поліцейські й 34-річного водія, який кермував автівкою «Mercedes-Benz S500» на вул. С. Бандери. Водій перебував за кермом з явними ознаками алкогольного сп’яніння, від проходження огляду на місці та в обласному наркодиспансері він відмовився в присутності двох свідків. На порушника винесено постанову за ч.2 ст.122 КУпАП – перевищення водіями транспортних засобів встановлених обмежень швидкості руху, проїзд на заборонний сигнал регулювання дорожнього руху та порушення інших правил дорожнього руху, складено протокол ч.1 ст. 130 КУпАП, та вилучено посвідчення водія.

Ще одного п’яного затримали на вул. Слівенська. Там водій, 1990 р.н., перебував за кермом автівки «KIA RIO» в стані алкогольного сп’яніння, результат – 0,48 проміле алкоголю в крові. Щодо нього винесено постанову за ч.1 ст.122 КУпАП, складено протокол ч.1 ст. 130 КУпАП та вилучено посвідчення водія.

На Тернопільщині сьогодні вранці раптово померли юнак та 5-річна дівчинка

Стало відомо, скільки насправді заробляють футболісти ФК “Тернопіль”