Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

Тернополянин не зумів привести команду до п’єдесталу пошани

Дмитро Підручний

Сьогодні відбулася чоловіча естафета. На відміну від наших дівчат, які напередодні здобули “срібло”, хлопці показали менш вдалі результати. 

Дмитро Підручний

Українську четвірку представили: Артем Прима, Сергій Семенов, Володимир Сємаков та Дмитро Підручний.

Забійник команди Андрій Прима, попри хворобу та пропуск одиничних дисциплін на Чемпіонаті світу, зумів показати непогані результати. Першу стрільбу біатлоніст закрив з шести патронів, тоді як “стійку” відпрацював чисто, вийшовши на перше місце після вогневого рубежу.

На другий етап Семенов вийшов із відставанням у 14 секунд. “Лежку” український біатлоніст провів ідеально, скоротивши відставання до трьох секунд. Останню стрільбу Семенов теж відпрацював “чисто”. Естафету спортсмен передав третім.

Володимир Сємаков, хоч і програв дві позиції на колі, стрільбу лежачи зумів відпрацювати з семи патронів. Другий вогневий рубіж спортсмен подолав з шістьома пострілами.

Тернопільський фінішер Дмитро Підручний на трасу вийшов лише п’ятим з 31-ю секундою відставання. На першому колі Підручний ходом програв 10 секунд, а вогневий рубіж відпрацював лише з восьми патронів. Друга стрільба знову “пішла” з восьми.

Чинним чемпіоном стала команда Росії, “срібло” здобула команда Франції, а от “бронза” дісталась команді Австрії. Українські спортсмени посіли лише шосте місце.

Завтра нас чекає дві гонки – мас-старт.

Христина СЛОТА

Вбивці жінки-таксиста з Тернопільщини досі не понесли покарання

Чортківська міськрада вимагає прийняття закону про тимчасово окуповані території