Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

Тернополяни бояться виїжджати на трасу (ФОТО)

Після зими дороги в місті розбиті вщент. Комунальники засипають калюжі щебенем. Але це не вирішує проблему.

Водії ріжуть колеса на дорогах

Після зими на тернопільських дорогах утворилось чимало ям, які водії не бачать через калюжі. Тернополяни нарікають на глибочезні ями на вул. Живова, Острозького, проспекті Бандери, біля “Універсаму” тощо, повідомляє “20 хвилин”.

– На вулиці Живова після кільця вже другий день на ямах ріжуть колеса, повідомив редакцію читач Юрій.
– На Збаразькому повороті глибока яма, яку через калюжу не видно, – скаржиться тернополянка Ліля Павлишин. – Багато машин попадає, грюкає на всю округу. Добре, що за поворотом шиномонтаж – хлопці заробляють. Чи можуть дорожники хоча б такі місця обгороджувати? Бо страшне, що робиться.

Нагадаємо, ліквідовувати глибокі вибоїни у Тернополі вже почали, щоправда, засипаючи щебенем в калюжі. Ці заходи є тимчасовими, і їх якість не залежить від погодних умов, кажуть комунальники.

– Глибокі вибоїни засипають сухим асфальтом та щебеневим матеріалом в міру потреби, – розповідає заступник начальника управління ЖКГ Андрій Дроздовський. – Ці ями виникли внаслідок несприятливих зимових умов. Наразі їх ліквідовують лише тимчасово, щоб уникнути аварій на дорогах. А повністю глибокі вибоїни засиплять гарячим асфальтобетоном, коли покращиться погода.

Від сьогодні, 24 лютого, комунальники засипають вибоїни спеціальною  бітумно-органно мінеральною сумішшю. Три бригади лататимуть ями на Сонячному від Збаразького кільця, у Центрі та на Дружбі. Дороги не перекриватимуть, проте можливі затори.

Про наявність глибоких вибоїн на дорогах Тернополян просять повідомляти в управління житлово-комунального господарства, благоустрою та екології міськради за номером телефону 52-58-48.с.

Тернопільська поліція знайшла викладача, який бив студентів

Тернопільська «Галичанка» приймає лідера волейбольної першості