Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

Стало відомо, скільки насправді заробляють футболісти ФК “Тернопіль”

Авторитетний спортивний ресурс «Спорт Арена» проаналізував заробітні плати в українських професійних командах. Виявилося, що в футболістів ФК «Тернопіль» найнижчі зарплати серед всіх 18-ти клубів першої ліги.


За неофіційними даними «Спорт Арени», без преміальних та підйомних, футболісти ФК «Тернопіль» отримують на руки від 2,5 до 3,5 тисячі гривень на місяць.

Найближче до тернопільських муніципалів розташувалася стрийська «Скала», гравці якої отримують від 2,5 до 6 тисяч гривень.

А лідером першої ліги по заробітних платах є маріупільський «Іллічівець», футболісти якого отримуються від 10 до 120 тис. грн. на місяць.

Але найцікавіше те, що в найнижчій лізі українського професійного футболу – другій, в переважній більшості клуби виплачують своїм гравцям більше, ніж у Тернополі. Лише в двох команд другої ліги гравці заробляють менше, ніж у ФК «Тернопіль» – хмельницьке «Поділля» – 2-4 тис. грн., білоцерківський «Арсенал-Київщина» – 2-3 тис. грн.

Оскільки в команд Прем’єр-ліги України зарплатна відомість у кілька разів більша, ніж у першій лізі, не говорячи про другу, тому можемо зробити висновок, що ФК «Тернопіль» увійшов до ТОП-3 клубів, в яких гравцям виплачують найменшу платню, пише “Репортер”.

У Тернополі патрульні за ніч затримали 4 п’яних водіїв

На Тернопільщині “Фольксваген” влетів під вантажівку