Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

Облавтодор облаштував гарячу лінію, куди водії можуть поскаржитися на ожеледицю

Із 3 години ночі шляховики Тернопільщини виїхали на дороги. Причина – складні погодні умови, а саме ожеледиця, повідомляють у Службі автомобільних доріг Тернопільської області.

По всій території області температура становить -2,-3 градуси та спостерігаються опади у вигляді дощу, які миттєво на дорожньому покритті перетворюються на лід.

Щоб забезпечити рух транспорту при таких погодних умовах, шляховики працюють в посиленому режимі здійснюючи безперервну посипку проїжджої частини.

На замовлення Служби автомобільних доріг у Тернопільській області посипку протиожеледними матеріалами здійснюють всі філії Тернопільського облавтодору.

Залучено більше 300 дорожніх працівників та близько 50 піскорозкидачів. Наразі роботи тривають на дорогах державного значення.

В разі, якщо ви потрапили в надзвичайну ситуацію на дорозі і вам потрібна допомога, у Службі автомобільних доріг у Тернопільській області цілодобово працює диспетчер. Зв’язатися з ним можна за номером телефону: (0352) 52-65-32.

До відома водіїв, які планують вирушати в дорогу в напрямку Хмельницького. З 5 години ранку, через складні погодні умови, по всій мережі доріг Хмельниччини обмежено рух великовагового транспорту та автобусів.

На Тернопільщині під час ремонту школи “нахімічили” на мільйон

Поклонитись Нерукотворному образу у Тернополі зможуть усі християни незалежно від конфесії