Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

Юнак, який впав у ліфті з шостого поверху, перебуває у важкому стані

Травмувався, впавши разом із кабіною вантажного ліфта. Така попередня версія надзвичайної події в Тернополі.

У 20-річного хлопця – численні переломи і пошкоджено хребет. Тепер за життя молодої людини борються реаніматологи обласної лікарні, повідомляє Сегодня.

“У даній ситуації прогнозувати нічого не можна, є загроза життю. У нього пошкоджені і хребет, і нижні кінцівки, легені, кістки грудної клітини. Дуже серйозні пошкодження”, – говорить завідувач відділенням анестезіології та інтенсивної терапії Тернопільської університетської лікарні Олег Ємяшев.

У коридорі лікарні чергують родичі хлопця, однак коментувати подію відмовляються.

Слідчі з’ясували, що хлопець прийшов в один з тернопільської готелів до родича, який працював там кочегаром. І, ймовірно, зірвався з висоти шостого поверху на вантажному ліфті. Експерти зараз перевіряють, чи справний підйомник.

“Первинна інформація була про те, що зірвалася шахта ліфта, і молодий чоловік упав у ліфт. Власне свідків і очевидців моменту падіння не було. Вже люди почули крик, зокрема першим почув електрик, що підбіг і побачив хлопця, який лежав поруч з ліфтом. Хлопець кричав і встиг сказати, що він впав з висоти, і вже потім втратив свідомість”, – повідомив начальник сектора комунікацій управління Нацполіціі в Тернопільській області Сергій Крета.

Адміністрація готелю пояснити, що сталося, не може. І ліфт знімати не дозволяє.

“Його зараз не можна побачити. Ну зовні ви можете побачити, але туди ми нікого не проводимо, адже триває слідство, і туди не можна заходити. Зараз вам ніхто не може надавати будь-яку інформацію. Тому що ще самі точно не знаємо, як це було”, – каже адміністратор Олеся.

Попередньо оперативники повідомили, що з першого погляду ніяких проблем з підйомником не виявили.

“На той момент, коли приїжджали відповідні служби, ліфт був справний, поломок в ньому не виявлено”, – зазначив начальник сектора комунікацій обласної поліції Сергій Крета.

Поки життя хлопця, який впав з висоти шостого поверху, намагаються врятувати, правоохоронці розслідують заплутану справу. Стаття – порушення вимог законодавства про охорону праці.

 

У Тернополі вшанували пам’ять 6 загиблих бійців батальйону “Збруч”

На Тернопільщині згорів житловий будинок (ФОТО)