Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

Гурт з Тернополя не потрапив у фінал відбору на Євробачення

Олег Собчук і СКАЙ

За наслідками першого півфіналу національного відбору пісенного конкурсу Євробачення до фінальної частини потрапили  TAYANNA і  гурт Сальто назад.

Олег Собчук і СКАЙ

За інсайдерськими даними, напередодні сьогоднішнього виступу лідер гурту СКАЙ Олег Собчук захворів, що істотно вплинуло на його виступ. Незважаючи на це його композиція All my love for you отримальна схвальні відгуки журі. Судді прихильно поставилися до пісні англійською мовою, яку виконував гурт з тернопільським корінням. Зокрема Джамала сказала, що «таких гуртів бракує на сцені Євробачення».

Однак кінцевий результат виявився сумним для СКАЙ. За результатами вердикту журі і глядацького голосування гурт Олега Собчука  розділив 3-4 місце з Арсеном Мірзояном та залишився за бортом Євробачення.

Лідеру гурту СКАЙ Олегу Собчук – 37 років. Народився в Тернополі. Навчався в 27-ій школі, Галицькому коледжі та Тернопільському педуніверситеті.

Цьогорічний відбір на Євробачення складається з трьох півфіналів – 4, 11 та 18 лютого. У кожному з цих півфіналів виступають по вісім виконавців. Прізвище співака, який навесні буде представляти Україну на конкурсі, стане відомим 25 лютого.

Суддя з Тернополя випустив на волю підозрюваного у важкому злочині

У Тернополі знову крижана ожеледиця. Будьте уважні!