Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

Тернополянин, у якого троє неповнолітніх дітей, потребує допомоги на складну операцію

Тернополянину Андрію Мацьківу лікарі поставили діагноз гостра лейкемія – білокрів’я. Зараз чоловік на лікуванні в Польщі, йому потрібна хіміотерапія. А зібрати кошти на дороге лікування сім’я чоловіка самотужки не в змозі, тому просять про допомогу.  

– Мій син у вересні 2016 року поїхав на роботу у Польщу, перед тим проходив медогляд і все було добре, – розповідає мама Андрія Валентина Мацьків. – Робота у нього там тяжка і він почав хворіти. Захворів на грип. П’ять днів побув на лікарняному і знову вийшов на роботу. А в нічну зміну 7 лютого йому стало погано.

Чоловіка забрали у лікарню. Лікарі встановили діагноз – малокрів’я. Зараз Андрій Мацьків перебуває у лікарні в Катовіце в гематологічному відділенні.

– Йому потрібно пройти курс хіміотерапії, – каже пані Валентина. – Перший цикл йому оплатили і якщо він його витримає, то потрібно буде ще цикл хіміотерапії. А щоб оплатити його у нас коштів немає. Скільки потрібно коштів лікарі ще не знають, проте кажуть, що лікування дороге.

Тут, в Тернополі, у Андрія Мацьківа залишилась дружина та троє дітей віком 6 з половиною, 8 та 15 років. Рідні чоловіка просять допомогти врятувати йому життя, “20 хвилин”.

Довідка

Контактний номер до мами чоловіка пані Валентини – 095-061-80-04  Перераховувати кошти на лікування Андрія Мацьківа можна на рахунок “ПриватБанку” 4149 4978 6619 5797 на ім’я мами чоловіка – Мацьків Валентина Іванівна.

Тернополяни, які збираються їхати у Хмельницький, мають бути вкрай обережними (ВІДЕО)

Тернополяни шоковані рахунками за комунальні послуги