Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

Допоможіть хворому підлітку з Тернопільщини, батько якого загинув в АТО

У селі Драганівка поблизу Тернополя разом з мамою мешкає 17-річний Віталій, син Ярослава Сташківа, який загинув у зоні АТО. Хлопець хворіє на важку форму ДЦП. Волонтери, які завітали до хлопця в межах проекту “Мрії, що здійсняться”, закликають допомогти йому.

— Звісно, у Віталія є мрії, та, на жаль, він не може їх озвучити, адже живе у своєму власному світі. Однак, родина має постійну потребу у підгузниках, — повідомляють волонтери.

Нещодавно Віталію з Англії передали 100 фунтів.

— Ми просимо відгукнутися тернополян, підприємців, українців закордону, і долучитися до здійснення дитячих мрій, адже вони віддали найдорожчу людину, щоб захистити нас та Україну, — йдеться в повідомленні.

Батько хлопця, Ярослав Сташків — уродженець села Щепанів Козівського району, воював у лавах батальйону “Айдар”. Був активістом Майдану, а з початком військових дій на сході України пішов боронити нашу країну від ворога. І за цю святу справу поклав своє життя. Загинув наш земляк 2 грудня 2014-го року неподалік міста Щастя на Луганщині, пише “Доба”.

Більше інформації про мрії діток загиблих Героїв шукайте на сайті Логістичного центра допомоги бійцям АТО http://ato.te.ua, у розділі “ЗдійсниТи мрії”. А також на сторінці у мережі “Facebook” https://www.facebook.com/lcdbato. “Гаряча” лінія: (097)2-055-055.

Тернополяни не хочуть, щоб пільговики просилися у маршрутки?

Відомий тернопільський гуморист показав свого первістка (ВІДЕО)