Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

До кінця тижня на Тернопільщині прогнозують хмарну погоду з мокрим снігом

Весь тиждень у Тернополі буде тепла погода з проясненнями, а от на вихідні прогнозують хмарну погоду з дощем та подекуди з мокрим снігом.


Як пояснили в Тернопільському обласному центрі з гідрометеорології, переважно скрізь на Тернопільщині можливі дощі з мокрим снігом. Переважно в області буде плюсова температура повітря, з незначним пониженням температури повітря вночі. На дорогах ожеледиця.

– Передбачається хмарність з проясненнями, вітер змінних напрямків 5-10 метрів за секунду, можливі пориви вітру, – кажуть у гідрометцентрі. – Місцями у регіоні також передбачаються опади у вигляді дощу з мокрим снігом. Так, у вівторок, 21 лютого, у Тернополі температура повітря буде вночі від 0 до +1 градуса, вдень від +2 до +3 градусів тепла. Хмарно. Незначні опади у вигляді дощу. 22 лютого, вночі в середньому буде +2 градуси тепла, вдень температура буде такою ж. Буде хмарно, можливий дрібний дощ. 23 лютого очікується незначне потепління. В середньому вночі температура повітря буде +4-+5, вдень до +6 градусів тепла. У п’ятницю, 24 лютого, очікується також тепла погода, весь день буде без опадів, але хмарно. На вихідних, 25-26 лютого, буде незначне похолодання. Вночі температура повітря опуститься до -1-4 градусів морозу, вдень буде від -1 до +3 градусів. Можливий дрібний сніг.

Галина ТИХА

 

Троє тернопільських суддів провалилися на тестуванні у Верховному суді

Лижники змагаються в полях поблизу Тернополя (ФОТО, ВІДЕО)