Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

Через погоду у Тернополі люди б’ються головою

У Тернополі щодоби реєструють кілька десятків жертв ожеледиці. Серед поширених травм – забої, переломи, розтягнення, удари головою. Лікарі попереджають: у кожному випадку важливо правильно надати медичну допомогу.

Ожеледиця на тернопільських автошляхах ускладнює життя і водіїв, і пішоходів. Через слизькі дороги і тротуари люди масово травмуються. У лікарні швидкої допомоги констатують: кількість травм на вулиці під час ожеледиці зростає у рази.

«Останнім часом до нас звертається від десяти людей, які травмувалися на вулиці. Розуміємо, що насправді статистика травмувань набагато більша. Після травми важливо надати необхідну медичну допомогу. Тому радимо відразу звертатися до лікарів. Як показує практика, падіння більш небезпечне для літніх людей. Такі випадки без наслідків не обходяться. Тож на дорогах під час ожеледиці слід поводитися обережно, необхідне спеціальне взуття», – каже        завідувач травматологічного відділення лікарні швидкої допомоги Борис Майка.

А тим часом метеорологи кажуть, що треба набратися терпіння. Ожеледиця дошкулятиме жителям краю упродовж лютого. Адже передбачають коливання температурних показників.

В управлінні ЖКГ Тернополя запевняють, що посипають міські автошляхи регулярно. Проте жителі Тернополя іншої думки, пише “ЗЗ”.

У 2017 році Тернопіль застелять бруківкою

Сепаратист із Тернопільщини захоплював Дебальцево (ФОТО)