Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

У Тернопільській міській раді визначили, кому із освітян ще піднімуть зарплату

22 лютого на виконавчому комітеті Тернопільської міської ради передбачили збільшення окладів на два тарифних розряди освітянам із Галицького коледжу.

У рішенні виконкому зазначається, що згідно з ним, а також відповідно до постанови Кабінету міністрів України від 14 грудня 2016 року, передбачається підвищення зарплати на два тарифних розряди педагогічним працівникам комунального закладу ТМР Галицького коледжу ім. В. Чорновола.

Відтак, тепер не лише працівники загальноосвітніх закладів та позашкільних навчальних закладів і навчально-виховних комплексів відчують «покращення» від підняття мінімальної зарплати вдвічі, а ще й викладачі даного коледжу.

Нагадаємо, нещодавно на виконкомі міської ради прийняли рішення не чекати 1 вересня, коли офіційно мали би підняти зарплату працівникам садочків, а збільшили оклади вже з 1 січня, як, власне, й працівникам шкіл. Згідно із законом рішення щодо таких змін може приймати орган місцевого самоврядування самостійно, адже фінансування комунальних закладів здійснюється із міського бюджету.

Галина Тиха

У Тернополі спіймали елітного парфумера (ВІДЕО)

Нерукотворний Образ, який Ігор Гуда привіз на Тернопільщину, відвідали сотні тисяч паломників