Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

У Тернополі затримали п’яного водія, якого викликали як свідка в іншому правопорушенні

У вівторок, 21 лютого, у Тернополі патрульні затримали двох водіїв, які перебували за кермом у стані алкогольного сп’яніння.

Так, на вул. Тролейбусна, 14 було запрошено 40-річного водія, який керував автомобілем «Шевроле Авео» як свідка в іншому правопорушенні. Під час спілкування з ним було виявлено ознаки алкогольного сп’яніння. Патрульні запропонували водієві пройти огляд на стан сп’яніння на місці. Результат виявився позитивним. У його крові драгер показав 0.88% проміле алкоголю.

На водія патрульні склали протокол за ч.1 ст. 130 КУпАП – водіння в стані алкогольного сп’яніння. Крім того, у нього вилучили посвідчення та надали тимчасовий дозвіл на право керування транспортним засобом.

Того ж дня на вул. Злуки, 55 патрульні помітили автомобіль «Мітцубісі Галант», що неодноразово перетинав дорожню розмітку 1.1. Після зупинення автівки патрульні з’ясували, що за кермом перебував 31-річний водій. При спілкуванні з ним було помічено ознаки алкогольного сп’яніння. Водієві запропонували пройти огляд на визначення стану алкогольного сп’яніння на місці або в обласному наркодиспансері, однак водій відмовився в присутності двох свідків.

На водія склали патрульні постанову за ч.1 ст. 122 КУпАП та протокол за ч.1 ст. 130 КУпАП.

У четвер та п’ятницю частина Тернополя залишиться без світла

Депутат земельної комісії попався на хабарі у розмірі 2000 доларів (ФОТО)