Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

Тернопільських патрульних відправлять у села боротися із “апокаліпсисом”

Очільник Тернопільської ОДА Степан Барна під час засідання обласної колегії, що відбулося 22 лютого, розкритикував роботу патрульної поліції Тернополя.

За його словами, патрульна поліція не повинна працювати лише в Тернополі, адже має контролювати безпеку дорожнього руху ще у районах.

– У мене є десятки скарг від голів громад, голів районних державних адміністрацій, що на вулицях сіл та на дорогах області відбувається апокаліпсис, через відсутність системи безпеки дорожнього руху, бо патрульна поліція працює лише в місті Тернопіль, – зазначив Степан Барна. – Гадаю, що варто їм рекомендувати попрацювати ще й по районах. Це питання ми ще відпрацюємо окремо. Я дам відповідне доручення, щоб у патрульній поліції розробили план заходів, як вони планують працювати в районах. А то в нас так виходить, що реформи починаються і недореформи відбуваються, внаслідок чого державну автоінспекцію в області ліквідували, а патрульна поліція займається лише Тернополем. Я розумію, що тут комфортно й тепло, але треба їхати в село.

Степан Барна також наголосив на тому, що начальник Управління патрульної поліції Тернополя Володимир Струк надалі повинен бути присутній на всіх засіданнях колегії, адже саме на них порушуються й обговорюються найважливіші проблеми області.

Галина ТИХА

Найочікуваніші концерти березня

У Тернополі готуються підвищити тарифи на утримання будинків та прибудинкових територій