Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

Тернопільська “Галичанка” перервала дев’ятиматчеву переможну серію

У минулі вихідні баскетбольний клуб “Тернопіль” та жіночий волейбольний клуб “Галичанка” провели свої чергові матчі в рамках чемпіонату України.

ВОЛЕЙБОЛ

Головною несподіванкою десятого туру жіночої волейбольної Суперліги, який відбувся на вихідних стала поразка тернопільської «Галичанки-ТНЕУ-Гадз» у Вінниці від місцевого «Білозгару» — 0:3. Причому після першої гри ніщо не віщувало проблем для тернополянок, наша команда впевнено перемогла — 1:3 (14:25, 19:25, 25:15, 21:25).

Стартова партія другого матчу спареного дев’ятого туру також відбувалася під диктовку «Галичанки» — 10:7, 16:13, 21:17, але потім вінничанки взяли матч під цілковитий контроль і впевнено перемогли — 27:25, 25:18, 25:22.

Ця поразка перервала дев’ятиматчеву переможну серію «Галичанки», однак наша команда і далі впевнено посідає друге місце в турнірній таблиці.

А вже наступної суботи, 11 лютого, «галичанки» зіграють фінальний матч Кубка України, де їх суперницями будуть волейболістки «Хіміка» із Южного. «Хімік» наразі впевнено лідирує в чемпіонаті і поки не знає гіркоти поразок на внутрішній арені.

БАСКЕТБОЛ

БК «Тернопіль» у рамках чергового туру першості України у вищій лізі двічі вдома поступився другій команді южненського «Хіміка» — 83:99 та 62:83. Наша команда й надалі посідає 4 місце у другій групі вищої ліги, маючи по десять перемог та поразок.

Тернопільські поліцейські збираються оголосити підозру ще кільком шахраям із “Хеліксу”

В одному із сіл Тернопільщини знайшли тіло військовослужбовця. Чоловік покінчив життя самогубством