Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

Тернопільська волонтерка розповіла про тривожні передчуття та прірву між людьми і владою

Прірва між людьми і владою знову починає збільшуватись. У людей з’являється відчуття, що не можна нікому вірити.

Про це на своїй сторінці у соціальних мережах зазначає відома тернопільська волонтерка Лілія Мусіхіна та пророкує, що найближчим часом у суспільстві відбудуться ряд важливих подій. Відтак, вона закликає не розкисати та готуватися до боротьби.

“Я не аналітик. І дуже багато не розумію… Але відчуваю серцем, що щось буде.
Щось витає у повітрі. Щось невловиме, нестійке, тривожне літає між ліхтарів та будинків.
Загострення у Авдіївці, активне висвітлення подій фронту після тривалого “присипляння” населення (бо народ, а тим більше нація присиплянню не піддається), силовий розгін блокади як спосіб припинення ганебної торгівлі з окупантом (як це можна – кийки підняти на ветеранів – не уявляю!), повна безсилість керівних органів, постійна гра у дитячу бавлянку “злови-корупціонера-відпусти корупціонера”…

Північний сусід активно послуговується темою ядерної війни “яка-не-так-вже-й страшна”, Європа стурбовано мовчить. Уже давно мовчить. Дякувати, що вводить санкції, на які, здається, ми так і не спромоглися. Серед Європейських політиків, здається, є лише одна людина, якій можна вірити. Даля. Якщо і вона відвернеться, – залишимось сам-на-сам. Хоча, будьмо чесні: кому там потрібна маленька, корумпована, розікрадена країна? Нікому, окрім нас.

Чуєте? Нікому. Не покладайтесь ні на кого. Тільки на себе.
Прірва між людьми і владою знову починає збільшуватись. У людей зявляється відчуття, що не можна нікому вірити. Не хочу віщувати погане, але… Будьмо пильними.

І не сміти тут розкисати і заламувати руки! Це у них – АТО. А у нас з вами війна! Нам киснути не можна.
Коли все скінчиться – хоч позаливаймося слізьми. А зараз, закусили губи, кулаки стиснули, вдихнули, видихнули і – до Перемоги!” – пише Лілія Мусіхіна у Фейсбуці.

У Підволочиську згорів “Фольксваген”

На Тернопільщині замерз Джуринський водоспад (ФОТО)