Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

Правоохоронці попереджають про небезпечну гру, в яку тепер уже затягують малолітніх дітей

Поліція попереджає про те, що в мережі набирає популярності ще одна небезпечна гра, яка тепер розрахована на малолітніх дітей.

За словами поліцейських, до гри «Добра фея» яскравими малюнками та зображеннями заманюють малолітніх дітей. Суть цієї гри полягає в тому, що вночі потрібно прокинутися, піти на кухню, відкрити газові конфорки, але не запалювати їх, і до ранку ти вже станеш феєю.

«Не єдина загроза групи смерті з іграми «Сині кити» чи «Тихі будинки», зловмисники придумують щоразу нові способи, як згубно впливати на дітей. – наголошують у поліції. – Ми не знаємо, що може бути завтра, а тому радимо батькам уважно читати, які нові ігри з’являються у їхніх дітей».

І додають, що найбільший скарб, який батьки можуть дати своїм дітям – це свій час. Наскільки вони активно будуть співпрацювати з дітьми, проводити спільно час, давати їм інформацію про те, що потрібно робити і як, говорити, що люди не бездоганні, дорослі помиляються і діти можуть помилятися, але завжди потрібно пам’ятати про наслідки. Чим ближчі будуть стосунки батьків з дітьми, тим кращим буде результат.

Галина ТИХА

Читайте також: 
На Тернопільщині вдалося врятувати дитину, яка вступила в “групу смерті”

 

У Тернополі проведуть семінар-практикум для вчителів недільних шкіл

На Тернопільщині безробітних відправляють до лісу