Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

На Тернопільщині невідомі зловмисники до смерті побили чоловіка

Мертвого кременчанина 1963 року народження виявила 19 лютого його дружина. Жінка, зайшовши в господарське приміщення, наткнулася на тіло потерпілого.

Житель райцентру лежав у крові мертвий. Вона одразу зателефонувала на лінію “102″. На місце події виїхала слідчо-оперативна група.

За словами тимчасово виконуючого обов’язки начальника Кременецького відділу поліції Романа Стрижака, при поверхневому огляді тіла слідчі виявили гематоми в області голови. Дружина загиблого повідомила, що уже тривалий час вони проживали окремо, чоловік зловживав спиртними напоями і до нього неодноразово приходили товариші по “пляшці”.

Тіло кременчанина направили на судово-медичну експертизу. Медики встановили, що чоловік помер внаслідок отриманих тілесних ушкоджень у вигляді поєднаної травми голови, грудей та черевної порожнини з ушкодженням внутрішніх органів. Одна з версій – травми нанесені тупим предметом, повідомляють у відділі комунікацій Тернопільського обласного управління Національної поліції.

Правоохоронці встановлюють осіб, з якими контактував загиблий та розшукують причетних до злочину людей. Подія внесена до Єдиного реєстру досудових розслідувань за частиною 2 статты 121  ККУ – умисне тяжке тілесне ушкодження, вчинене способом, що має характер особливого мучення, або вчинене групою осіб. Триває слідство.

У Тернополі на Об’їзній зіткнулися чотири автомобілі (ФОТО)

На Тернопільщині Богдан Хмельницький залишився без булави