Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

Наступного тижня у Тернополі проведуть іще одне резонансне обговорення

У понеділок, 20 лютого, у Тернополі проведуть обговорення проекту реконструкції парку Національного відродження.

Тернопільська міська рада спільно з молодими архітекторами громадської ініціативи URBAN.te запрошують усіх бажаючих мешканців міста на громадські обговорення для формування завдання архітекторам для проектування парку Національного відродження.

А вже у березні у Тернопіль приїде двадцять архітекторів з різних міст України, які, на основі напрацьованих під час обговорень ідей, будуть пропонувати своє бачення розвитку території цього парку.

Обговорення розпочнеться 20 лютого о 18.30 год. за адресою вул. Й.Сліпого, 3, повідомляють у прес-службі Тернопільської міської ради.

Нагадаємо, що у 2017 році запланована реконструкція парку Національного відродження. На проект реконструкції паркової зони буде оголошений відкритий конкурс.

Як відомо, вчора у Тернополі точилися жваві дискусії щодо Генплану міста.

Довідка.
Парк Національного Відродження закладений у 1978 році, створений методом народної будови. У парку є Співоче поле, яке вміщає 5000 глядачів, а при вході у парк – пам’ятний знак «Літак МІГ-17». Днями було оголошено також відкритий конкурс на кращу ескіз-ідею архітектурно-монументальної композиції при вході в парк «Національного відродження» у Тернополі замість літака.

Голова Тернопільської облради затягує справу, щоб не платити штраф?

В обласному Управлінні держпраці – новий керівник