Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

В обласному Управлінні держпраці – новий керівник

Сьогодні, 16 лютого, в Управлінні держпраці у Тернопільській області призначили нового керівника. Ним стала Наталя Рус, яка до того виконувала обов’язки начальника.

32-річна Наталя Олександрівна народилася в Тернополі. Навчалася у Тернопільському національному економічному університеті на факультеті „міжнародного бізнесу й менеджменту”. Закінчила магістратуру в тому університеті за спеціальністю „державна служба”. Отримала диплом з відзнакою.

Як повідомили в Управлінні держпраці, Наталя Рус працювала провідним інженером відділу технічного забезпечення Тернопільського обласного центру по нарахуванню та контролю за здійсненням соціальних виплат, головним спеціалістом відділу з питань праці та трудових відносин управління праці та зайнятості населення головного управління праці та соціального захисту населення облдержадміністрації, головним спеціалістом-експертом з умов праці відділу з питань праці та трудових відносин управління праці та зайнятості населення головного управління праці та соціального захисту населення облдержадміністрації, головним державним експертом з умов праці департаменту соціального захисту населення облдержадміністрації.

Наступного тижня у Тернополі проведуть іще одне резонансне обговорення

У Тернополі вночі їздило двоє п’яних водіїв