Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

На Тернопільщині безробітних відправляють до лісу

Презентацію лісового господарства для безробітних провели у Кременецькому лісгоспі.

22 лютого, за ініціативи Кременецького районного центру зайнятості, в державному підприємстві «Кременецьке лісове господарство» відбулася презентація лісового господарства для безробітних.

Мета організованого заходу не лише ознайомлення з діяльністю підприємства, а й перспектива створення нових робочих місць. Всього взяло участь у заході 7 безробітних, повідомляють у Тернопільському обласному управлінні лісового та мисливського господарства.

Т.в.о. директора ДП «Кременецький лісгосп» Олександр Войтюк поінформував присутніх про роботу підприємства, зокрема, з професіями, які невдовзі будуть актуальними, а саме: лісоруб ІІІ та VI розрядів, вантажник лісопромислового комплексу, водій автотранспортних засобів, тракторист, токар, електрогазозварник.

Керівник лісового господарства наголосив також на особливостях роботи, ознайомив з розміром заробітної плати, характером і графіком роботи.

Начальник відділу взаємодії з роботодавцями Кременецького РЦЗ Оксана Брик розповіла про соціальні послуги, які надає служба зайнятості роботодавцям, зокрема, про участь безробітних у роботах тимчасового характеру.

Правоохоронці попереджають про небезпечну гру, в яку тепер уже затягують малолітніх дітей

Тернополянок запрошують знятись у кіно