Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

У скільки тернополянам обійдеться святкування Дня Закоханих?

День Закоханих

День святого Валентина – це не лише свято кохання і додаткова можливість побути вдвох зі своєю половинкою, але й чудовий привід заробити. У переддень Закоханих, як власне і 14-го, ціни ростуть із геометричною прогресією на все, починаючи від квітів та листівок (що є топовим товаром) закінчуючи різними заходами. 

День Закоханих

На День Закоханих сидіти вдома не хочеться нікому, саме тому ресторани, бари, клуби й інші розважальні заклади Тернополя влаштовують шоу-програми. Проте, як з’ясувалося, далеко не всі.

Нічні клуби та розважальні комплекси

Усі без винятку нічні клуби Тернополя влаштовують шоу-програми із виступами та конкурсами. Щоб потрапити на таку вечірку необхідно завчасно придбати квиток, ціни на який коливаються від 200 до 400 гривень, або забронювати столик (вартість не вказується) на певну кількість персон.

Ресторани, бари

У День Закоханих потрапити до будь-якого закладу харчування можливо лише за наявності попередньої броні. Замовити столик можна абсолютно безкоштовно, проте варто пам’ятати, що за вашої відсутності замовлення знімається уже через 15 хвилин.

Майже кожен заклад обіцяє живу музику і нові страви в меню, та лише декілька – повноцінну програму із виконавцями, конкурсами тощо. За останнє доведеться віддати на 120-300 гривень більше.

Кінотеатри, театри, філармонії

Попри свято Закоханих, заклади культури працюють майже у штатному режимі, всього лише збільшивши свої робочі години. На цінову політику “валентинів” ажіотаж теж не вплинув – стандартні 60-100 за білет у кіно, 30-50 гривень за білет у театр на виставу “Летюча миша”. Ще дешевше вам обійдеться кіноніч у “Палаці кіно” – флаєр всього лише 50 гривень за перегляд трьох картин: “Нерв”, “Встигнути за Джонсами” та “8 кращих побачень”.

Варто зазначити, що у свято більшість закладів харчування вводить безкоштовну доставку та набори страв для закоханих.

Підбиваючи підсумки можу сказати, що “вихід в люди” на День Закоханих вам обійдеться як мінімум у 120 гривень з людини. Якщо ви плануєте піти в ресторан чи нічний клуб, то до цієї суми варто додати вартість напоїв та страв.

Христина СЛОТА

Тернополянка купила на ринку біля “Оріону” сир зі склом (ФОТОФАКТ)

На Тернопільщині лише 70 колишніх підприємців зареєстровані безробітними у центрах зайнятості