Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

У Тернополі померли два чоловіка: один у ванній, другий біля під’їзду

В обох тернополян було хворе серце. Одному стало зле біля під’їзду свого будинку. Інший дідусь помер у ванній кімнаті.

Два смертельні випадки  за 24-25 січня зафіксували тернопільські патрульні.  Одного чоловіка виявили мертвим біля під’їзду будинку на вул. Симоненка, іншого – у ванній його помешкання на вул. Галицькій.

-25 січня о 17.15 надійшло повідомлення від медиків, що біля під’їзду на Симоненка, 3 помер Володимир Б., 1940 року народження, – кажуть у прес-службі Патрульної поліції. – Дружина викликала бригаду швидкої допомоги. Медики проводили реанімацію. Однак врятувати життя не вдалось.

к повідомляють у прес-службі Патрульної поліції Тернополя,  у покійного, за словами дружини, були проблеми із серцем.  Причина смерті, за попередніми даними,  інфаркт. Через проблеми із серцем не стало ще одного тернополянина.

– Ввечері 24 січня звернувся житель Гусятина. Повідомив, що його родич, 1940 року народження, не відповідає на телефонні дзвінки. Занепокоєння було викликане тим, що чоловік хворіє на серцево-судинні захворювання, – кажуть у прес-службі. – Виїхали на місце. Заявник відчинив двері. У ванній кімнаті виявили родича без ознак життя. Викликали бригаду швидкої допомоги та слідчого, повідомляє “20 хвилин”.

Богдан Малиняк: «Люто ненавидіти владу ми навчилися. А треба вміти її штовхати»

На слизькій дорозі перекинувся автобус Шумськ-Тернопіль. 12 травмованих