Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

Тернополянка здобула “бронзу” на Чемпіонаті Європи з біатлону

У польському місті Душніки-Здруй стартував чемпіонат Європи з біатлону.

Однією з лідерок збірної України на цих змаганнях (за відсутності головних зірок на чолі з Оленою Підгрушною, які цілеспрямовано готуються до чемпіонату світу) є юна тернополянка Настя Меркушина.

Сьогодні, 25 січня, вона взяла участь у стартовій індивідуальній гонці на 15 км. І розпочала тернополянка із… здобуття нагороди. Біатлонний «марафон» Настя завершила на третій позиції, хоча мала всі шанси поборотися за перемогу, пише “НОВА Тернопільська газета”.

Результат тернополянки трішки «підкосив» промах на другій стрільбі, який у індивідуальній гонці дорівнює хвилині штрафу. У підсумку від переможниці, 29-річної росіянки Ірини Старих (яка, до речі, обійшлася без промахів), Настя відстала на одну хвилину і п’ять секунд. Другою, на дві секунди скоріше від Меркушиної, фінішувала ще одна росіянка 30-річна Світлана Слєпцова, яка також мала один промах у пасиві.

Відзначимо також, що обидві  призерки з Росії не так давно були замішені в допінгових скандалах, а для Старих лише нещодавно завершилася допінгова дискваліфікація.

На Тернопільщині “чорні археологи” унікальну знахідку здали на металобрухт? (ФОТО)

У Тернополі можна зареєструватися на польську візу за новою системою