Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

Одіозний посадовець «пригрів» на роботі цілу родину

Скандальний Каплун

Новини Тернополя: Проти скандальновідомого екс-директора Тернопільського професійного училища ресторанного сервісу та торгівлі Андрія Каплуна складено два адмінпротоколи.

Скандальний Каплун

Один з них – про корупційне правопорушення. Про це «Репортер» повідомив завідувач сектору з питань запобігання та виявлення корупції, взаємодії з правоохоронними органами та оборонної роботи апарату Тернопільської облдержадміністрації М. Швецов. За період перебування Каплуна на посаді керівника навчального закладу в установі працевлаштовані його сестра та донька. Про конфлікт інтересів  директор училища  не повідомив у встановленому порядку свого безпосереднього керівника, чим порушив ст.172-7 Кодексу України про адмінправопорушення. Другий протокол також стосується дотримання процедури при конфлікті інтересів. Зокрема, в частині преміювання родичів.

Нагадаємо, що через скандал щодо публічного приниження учнів Андрія Каплуна Міністерством освіти було звільнено з посади директора Тернопільського професійного училища ресторанного сервісу та торгівлі. Однак посадовець оскаржив своє звільнення в суді. Зараз справа розглядається в апеляційній інстанції.

У Тернополі на слизькій дорозі зіткнулися два мікроавтобуси (ФОТО)

Держстат повідомляє про стрімке зростання зарплати в Тернопільській області