Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

На дорогах Тернопільщини продовжують латати ями

Дорожники продовжують ліквідовувати аварійну ямковість на автошляхах Тернопільщини.

Сьогодні такі роботи тривають за напрямками:  Доманове-Ковель-Чернівці-Тереблече, Стрий-Тернопіль-Кіровоград-Знам’янка, Тернопіль-Ланівці, Городище-Зарваниця-Бучач, Галич-Сатанів, Івано-Франківськ-Бучач-Тернопіль, Татарів-Косів-Коломия та обхід Тернополя.

На замовлення Служби автомобільних доріг у Тернопільській області виконують роботи бригади Тернопільської, Заліщицької, В.Березовицької, Кременецької дорожньо-експлуатаційних дільниць та Збаразького, Теребовлянського, Ланівецького,  Бучацького, Борщівського райавтодорів.

Як зазначають у Службі автомобільних доріг Тернопільської області, при ліквідації аварійної ямковості роботи проводяться холодними асфальтобетонними сумішами з додаванням спеціальних добавок, які дозволяють працювати у холодну пору року та при низьких температурах.

За якістю цих матеріалів слідкують працівники лабораторії, а за якістю виконаних робіт – спеціалісти з відділу контролю Служби доріг. Різкі перепади температури з «+»˚С на «-»˚С , надмірна вологість та перевантаження проїжджої частини призводять до передчасного руйнування автошляхів.

Саме тому вчасна ліквідація аварійної ямковості дозволяє попередити утворення вибоїн та подальше руйнування дорожнього покриття. А основне – забезпечити безпечний рух транспорту та зменшити аварійність на автошляхах області.

 

На трасі Тернопіль–Івано-Франківськ трапилася аварія, в якій загинула жінка

Сотні “камікадзе” щодня випробовують долю на тонкій кризі Тернопільського ставу (ФОТО)