Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

Юних тернопільських модниць запрошують на цікаву зустріч

4 лютого у книгарні «Є» відбудеться захід, який допоможе юним панянкам дізнатися як виглядати модно і стильно.  

Дівчат віком 12-16 років та всіх, хто цікавиться секретами жіночої краси, запрошують на розмову з дизайнеркою Олесею Федорович на тему «Виглядати стильно: чи кожній панянці це до снаги?».

Розмова вестиметься довкола книжки Оксани Караванської «Стильна книжка для панянки» («Видавництво Старого Лева»).  Початок – о 16.00.

Ви дізнаєтесь про поради та смішні історії з життя відомої української дизайнерки Оксани Караванської, а також отримаєте відповіді на питання: як справити позитивне перше враження, чи варто робити макіяж, як правильно підібрати одяг для різних життєвих ситуацій, чи потрібно працювати над власним іміджем?
Також учасників заходу чекає сюрприз – майстер-клас від нашої гості: протягом заходу зможете створити оригінальний аксесуар.

Нагадаємо, знаний дизайнер одягу, стиліст Оксана Караванська, – одна з найяскравіших представниць модного простору України. Її шанують, її колекціями захоплюються, а вона все не зупиняється на досягнутом

Видання  «Стильна книжка для панянки»  покликане навчити дівчаток гарно вбиратися, незалежно від обставин, не загубитися у пошуках власного стилю. Проте така книжка-помічниця стане в нагоді і старшим панянкам. Роз’яснення, поради, доречні вставки про основні віхи в історії моди нова «подруга» читачок подає лаконічно, незапудрено і відверто.

Поблизу Тернополя 5 браконьєрів кинули зброю і втекли з місця полювання

Двоє діток із Хмельниччини здійснили солодку подорож у Тернопільську область і заблукали