Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

“Чорний понеділок” для тернопільського водія – за один день скоїв три ДТП

Учора, 16 січня, водій-пенсіонер, наробив в Тернополі біди. З його вини протягом дня сталося аж три аварії.

63-річний водій авто Volkswagen Caddy у понеділок, 16 січня, зумів тричі стати винуватцем ДТП. – Першу аварій цей водій зробив близько 13.00 на перехресті вулиць Богдана Хмельницького та Соломії Крушельницької, – повідомляють в прес-службі управління патрульної поліції Тернополя.

– Там він не надав переваги в русі автомобілю Daewoo Lanos, який їхав головною дорогою. В результаті відбулось зіткнення.

Тоді водій проходив тест на стан сп’яніння. Результат виявився негативним – водій був тверезим. Оскільки авто значних пошкоджень не отримало, то після складання протоколу водій поїхав далі. Посвідчення водія у нього вилучили та видали тимчасовий дозвіл на право керування транспортним засобом.

– А близько 17.00 він збив 32-річну жінку на вулиці Шептицького, – продовжують в прес-службі. – Потерпілу швидка доставила до медичного закладу. А близько 20.00 цей же водій став винуватцем ще однієї аварії. Цього разу на вулиці Живова. Там він зіткнувся з авто Peugeot Partner. У цій аварії потерпілих не було, повідомляє “20 хвилин”.

Які зміни очікують тернопільських пенсіонерів?

Скандально відомого “Доктора Пі” судитимуть у Тернополі